Site menu
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Saturday, 04.20.2024, 3:04 PM
Welcome Guest
Main » 2013 » May » 20 » GTA V Informacije
4:44 PM
GTA V Informacije
glasova: 67



 



GTA V (2013)

Žanr: Avantura, Akcija

Izdavač: Rockstar Games

Razvojni tim: Rockstar North

Datum izlaska: 17 September 2013

OPIS

Grand Theft Auto serijal ima ogromnu istoriju i veliki uticaj na igračku industriju. Tokom godina se mnogo toga menjalo, bivalo bolje, upoznali smo nove likove dok nismo došli do trenutka kada je grad postao ogroman, misije preplavile igrače i sl. u isto vreme su igrači zavoleli GTA i zahvaljujući fenomenalnosti samog serijala tokom vremena "GTA” je danas opšte poznata skraćenica kod igrača koja opisuje nešto fenomenalno, neopisivo dobro itd.

Za razliku od prethodnih serijala Rockstar je odlučio da rizikuje ovog puta. Umesto da istražuju želje igrača, procenjuju statistike i prave šemu jednostavno su presekli i shvatili da ne bi bilo dovoljno imati jednog lika koga volite i ko je glavni protagonista već su izabrali drugačiji put.  Ova ideja je bila izazov zbog težine realizacije no to je donelo nove mogućnosti. Umesto da imate jednog lika par misija, zatim igra menja lika sledećih par misija te zatim trećeg, šta bi se desilo ukoliko bi omogućili igraču da promeni lika bilo kada jednim tasterom ? Upravo to su učinili i dali igraču tri lika koja može igrati, njih smo videli u prvom traileru. Svaki lik ima svoju pozadinsku priču, svoj specifični način igre a Rockstar je napomenuo da se potrudio da održi razliku u pričama, da sve tri priče budu različite i "žive” u isto vreme. Zahvaljujući tome nisu morali da forsiraju svu priču u jednog lika već su ostavili mogućnost igračima da otkriju detalje ukoliko to žele. Prilikom promene lika iz menija, mapa će se odzumirati u "Google Earth” stil i odvesti vas do lokacije drugog lika. Uzevši u obzir da su likovi na velikim rastojanjima imaćete priliku da upoznate ogroman deo mape iz tri različita ugla. Možete se prebaciti na drugog lika bilo kada dok niste na misiji a jednom kada uzmete kontrolu nad likom radićete i njihove dnevne obaveze.


Likovi
Michael :

U svojim 40. godinama bivši pljačkaš banaka koji se povukao iz posla i počeo da živi luksuznim životom. Oženjen, mrzi suprugu i ne razume svoju decu. Ima problem u porodici, supruga mnogo troši.


Trevor : 

Takođe u svojim 40. godinama, bivši vojni pilot, konzumira drogu. Radio je par poslova sa Michael-om u prošlosti i nije mu problem da se vrati u posao bilo kada. Ništa ga ne zanima i često psuje.



Franklin : Mladić u 20. godinama, radi za prodavca luksuznih automobila i prodaje ih licima koja ne mogu da ih priušte, kada nemaju novca da isplate on dobija novu ulogu.


Tokom prebacivanja i igranja ove tri osobe upoznaćete njihove pozadinske priče, njihove različite živote i mesta u kojima žive.






Izmene u osnovnim sistemima

Mnogo toga je prerađeno u ‘petici’, iako neće sve biti otkriveno sada jer je planirano za kasnije, iz RS-a su napomenuli preradu :

Vožnje :
"Imali smo osećaj da previše plutaju po putu, preradili smo sistem i dodali više fizike, sada su više prilepljeniji za zemlju a osećaj vožnje je kao u sportsko trkačkim igrama”

Pucanja :
"Imamo osećaj da smo preuredili pucanje toliko da neće biti poznato iz bilo kog prethodnog dela, ne samo način na koji pucate već ceo način na koji igrate igru”

Bliske borbe :
"Bolja je nego u prošlosti, preuredili smo je i odredićemo granice u zavisnosti od resursa koje možemo dodeliti tome, neće biti toliko zanimljivo kao pucanje međutim želimo da bude veoma zabavno i da ima utisak jakih udarac


GTA V izlazi u septembru 2013. godine, bez mogućnost odlaganja. Najavljen je za PS3 i Xbox 360. Za PC jos uvek nije, ali se bar nadamo.
Izvor Extracafe.rs


 SISTEMSKI ZAHTEVI

Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent 
Memory/RAM: 2 GB Ram 
Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900 
Hard Disk Space: 30 – 40 GB 
Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1


Views: 1989 | Added by: milos | Tags: uzivo online besplatno serija inter | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search
Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Entries archive
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits